Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj, është i pranishëm sonte në premierën e filmit dokumentar të ish-futbollistit, Lorik Cana me titull “Lorik”.

Haradinaj është i shoqëruar nga bashkëshortja e tij Anita.
“Me Anitën, në premieren e filmit dokumentar “Lorik” që shpalos rrugën jetësore të ish Kapitenit të kombëtarës së Shqipërisë dhe futbollistit të rangut botëror.

Në karrieren e tij briliante ai shkëlqeu me klubet prestigjioze, duke qenë gjithnjë shembull i sportistit motivues për ekipin dhe idol për publikun. Lorik Cana asnjëherë nuk reshti ta ndihmoj vendin e origjinës, Kosovën, përmes aktiviteteve sociale e humanitare si dhe mbështetjen e talentëve të rinj. Krenar!”, ka shkruar kryeministri në rrjetet sociale.