Kryeministri Edi Rama ndodhet në Gramsh ku po zhvillon një takim me të rinjtë socialistë në këtë qytet.  

Por, këtë herë ajo që vuri vëmendjen ishte veshja e personalizuar e kryeministrit.

Rama kishte zgjedhur një këmishë ku në anën e djathtë të saj ishte numri 12 dhe trëndafili, simbol i PS-së.

Gjithashtu, kryeministri mbante veshur edhe një palë atlete të bardha ku dukej “trëndafili me grusht”.

Image

Image