Kryeministri Zoran Zaev do të marrë pjesë në festimin e madh qytetar “Ecim përpara – Maqedonia në NATO dhe BE”, në Manastir, njoftojnë nga qeveria.

Përveç Manastirit, për ftesën e NATO-s do të festohet edhe në 14 qytete të tjera në gjithë Maqedoninë.