Kryetari i Kuvendit të Turqisë, Mustafa Şentop është duke realizuar një vizitë në Shkup. Ai ka thënë se protokolli për anëtarësimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO aktualisht është në agjendën e kuvendit turk dhe së shpejti do të ratifikohet.