Gjatë ditës sotme, Kryetari i Komunës së Likovës z. Erkan Arifi, i përcolli nga afër punimet e fazës së tretë të asfaltimit të aksit Likovë – Hotël – Mateç, edhe atë prej daljes së f. Likovë e deri në brendësi të f. Hotël – pjesa e mbetur.

Ashtu siç kemi nisur që nga fillimi i mandatit, ku publikisht ju premtuam se do jemi transparent dhe do japim llogaridhënie në vazhdimësi, tani për atë besojmë se bindeni të gjithë, ku gjithashtu nuk mund të mos përmendim mirëpritjen dhe respektin tuaj gjatë çdo takimi, ku na jepni edhe më shumë energji e kurajo që mos të ndalemi aspak në rrugëtimin tonë të përbashkët , ku me zotin para, besojmë se të gjithë bashkë do ja dalim.