Informim nga shtabi i krizës pranë Komunës së Likovës

“Të nderuar qytetar të Komunës së Likovës, nga Qendra për shëndet publik , na informuan se gjatë 24 orëve të fundit, prej gjithësejt 11 rasteve të reja në regjionin e Kumanovës, 6 janë raste pozitive me virusin korona Covid19 nga Komuna e Likovës.

Lusim të gjithë qytetarët që maksimalisht të respektojnë rekomandimet/udhëzimet e Ministrisë së shëndetësisë dhe organeve të tjera kompetente,

Bëjmë thirrje për një disiplinë të rreptë dhe kujdes ndaj shëndetit tonë dhe të tjerëve rreth nesh.Rastet e reja brenda 24 orëve të fundit sipas vendbanimeve:

F. Sllupçan – 4 ;
F. Mateç – 1 dhe
F. Orizare – 1.” – thotë kryetari i komunës së Likovës Erkan  Arifi.