Kryetari i Federatës së fudbollit të Maqedonisë së Veriut Muhamed Sejdini, i shoqëruar edhe nga kryetari i Komunës së Çairit Visar Ganiu, qëndruan për vizitë zyrtare në Komunën e Studeniçanit, të cilët u mirëpritën nga kryetari i Komunës së Studeniçanit Azem Sadiki.
Temë e bisedës ishte bashkpunimi i FFM-së dhe Komunës së Studeniçanit për realizim të projekteve konkrete për zhvillimin e sportit në Komunën e Studeniçanit.