Kryetari i Gjykatës Penale Ivan Xholev për 1tv ka konfirmuar se ish drejtori i DSK-së, Sasho Mijallkov është dërguar në paraburgim në burgun e Shutkës.

Avokati i tij Petar Vasilev, ka deklaruar se nuk e ka dëgjuar informacionin e tillë, por edhe se nuk është dëgjuar me klientin e tij. Ai ka mbetur i habitur se përse Mijallkov është dërguar drejt në paraburgim dhe nuk është ftuar në gjykatë për t’ia shpjeguar ndryshimin e rrethanave që kanë quar deri tek arrestimi i tij.