Kryetari i komunës se Çairit, Visar Ganiu, sot në rrjetin social facebook, u uron mërgimtarëve mirë se adhjen e tyre në vendlindje, të cillët gjallërojnë tokën ku kanë lindur dhe në vazhdimësi e ndihmojnë të përparojë.

“Personalisht dua ta shpreh falënderimin tim ndaj jush që me ardhjen tuaj gjallëroni tokën ku keni lindur dhe në vazhdimësi e ndihmoni të përparojë! Pushime të këndshme në shoqëri të të afërmve tuaj!”, ka shkruar kryetari i komunës së Çairit Visar Ganiu.

Linku:
https://www.facebook.com/VisarGaniu.Cair/