Buxheti I kufizuar I komunës së Likovës nuk e ka penguar realizimin e projekteve kapitale në infrastrukturë. Komuna e Likovës ka hartuar dhe një plan urbanistik që kanë për qëllim zhvillimin e turizmit .

Likova synon thithjen e investitorëve të brendshëm dhe ata të huaj përmes shfrytëzimit të kapacitete të dy pendave në këtë komunë që paraqesin atraksion turistike

Kryetari I komunës së Likovës Erkan Arifi thotë se në përfundim e sipër janë punimet rreth hapjes së pikës kufitare Bellanoc Stançic që lidhë Maqedoninë e Veriut me Kosovën përmes dy komunave Likovës dhe Gjilanit.

Kryetari i komunës së Likovës Erkan Arifi :Komuna e Likovës bashkëvepron me qytetarët

Kryetari i Komunës së Likovës Erkan Arifi: "Komuna e Likovës bashkëvepron me qytetarët".

Publiée par Bashke.tv sur Dimanche 26 mai 2019