Sonte nga ora 19.00 në vazhdën e aktivitete që të jemi sa më afër banorëve të fshatrave tonë, Kryetari i Komunës së Likovës, m-r Erkan Arifi, mbajti takim me banorët e f.Mateç,

” Transparencë dhe llogaridhënie përpara banorëve të f. Mateç ”

– Kryetari, i njoftoi të pranishmit me projektet që janë të paraparë për kët vit në këtë fshat dhe njëherit nga ata kërkoi që secili të jap vërejtje apo sugjerime për punën e deritanishme, pasi e dijm të gjithë se mendimet e ndryshme të dala nga baza na bëjn edhe më të fortë në rezultate konkrete.

– Vazhdojmë me takimet në çdo fshat !