Kryetari i komunës së Sarajit, Blerim Bexheti, shpalli të hapur festivalin Ndërkombëtar “Shkupi Folk-Fest 2019”, që organizohet nga ShKA ‘Shqiponjat’.

Ai i uroi organizatorët për këtë manifestimi, ndërsa mysafirëve dhe të pranishmëve ju uroi të kalojnë çaste të mira.