Zv/kryetarja e Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve, Ditmire Shehu mohoi kategorikisht informacionet lidhur me atë se në Gërçec të Shkupit ka pengesa gjatë votimit dhe për këtë arsye është ndaluar procesi.

Shehu shtoi se këto janë dezinformata dhe nuk kanë janë të vërteta.