Kufjet pa tela të AirPod të Apple kanë qenë një nga produktet më të suksesshme të firmës- dhe një version i ri i parashikuar gjithashtu do të monitorojë shëndetin tuaj.
Sipas njoftimi “Apple ka vendosur për të lansuar AirPods 2 diku në gjysmën e parë të vitit 2019”.

“Kufjet e reja pa tela me dizajnime diskrete për kryerjen e funksioneve të monitorimit shëndetësor pritet të marrin përgjigje entuziaste të tregu”, tha Digitimes.
“Shitësi e markave tjera kanë planifikuar të fillojnë me celulare pa tela, meqë konkurrenca e tregut është e fortë”, ka shtuar më tej Digitimes.