Mbeturinat janë një dukuri të cilën të gjithë duan ta shmangin, në mënyrë që ambienti të jetë sa më i pastër.
Por ka edhe aso persona të cilëve nuk u intereson se çka bëhet me tokën, gjelbërimin, ajrin, etj, shkruan DailyMail.

Një grua u tregua tejet e paedukatë duke hedhur mbeturina nga vetura, derisa po priste të ndizej e gjelbra në semafor.
Ajo hap dritaren dhe hedh në tokë një qese, e cila e pengoi shumë një motoçikliste që ishte afër duke pritur semaforin po ashtu.

Motociklistja e kap qesen nga toka dhe ia fut për dritare prapë në veturë gruas së paedukatë, për të vazhduar rrugën e saj.

Ky gjest e zemëroi gruan në veturë e cila hapi derën dhe doli jashtë duke i bërtitur asaj. Sikur njerëz të tillë që kujdesen për ambientin të kishte më shumë.

This is the kind of vigilante justice we can get behind!

This is the kind of vigilante justice we can get behind!

Publiée par Daily Mail Video sur Mardi 25 septembre 2018