Të mërkurën në Kliniken Univerzitare te Neurologjise ne Shkup prane Komisionit Specialist ne perberje :

Prof.Dr.Saso Stojcev – Kryetar Komisioni
Prof.Dr.Anita Arsovska – Anetare
Prof.Dr.Dijana Nikodijevic -Anetare

Dr.Bujar Femi Selmani nga fshati Vaksince i Komunes se Likoves …!,
ne Afat Rekord e Perfundoi Specijalizimin me Sukses Superior…!,
pra e Kreu edhe Provimin e Fundit me çka edhe zyrtarisht e Fitoi Titullin:

Dr.Specijalist-Neurolog …!,

edhe si i tille ne fakt u be –

Specijalisti i Pare i Neurologjise ne Komunen e Likoves…!

Na gezoi dhe beri shume krenar Fakti qe pothuajse i gjithe Personeli i Klinikes se Neurologjise-duke filluar prej Komisionit te Lartepermendur pergjegjes per Provimin Specijalistik, Stafit Drejtues te Klinikes, Mentorit te tij-Prof.Dr.Arben Taravari, Profesoreve te tjere, Edukatoreve, Doktorve Specijalist, Kolegeve-Specijalizant, Motrave Medicinale, si dhe Personelit tjeter Administrativ e Sanitar, ishin te nje zeri qe:

Dr.Bujar Selmani per gjate ketyre viteve qe ishte ne Specijalizim ne Kliniken e Neurologjise ne Shkup-
ne Fakt ishte njeri prej Mjekve-Specijalizanteve me te mire, me te ndershem dhe me te sukseseshem ne cdo aspekt…!

Vlene te theksohet qe ne Dreken Solemne – Kremtimin e Kryerjes se Provimit Specijalistik te Dr.Bujar Selmanit , qe u mbajte ne te njejten dite – e merkure 18 shtator 2019 –
ne : Restoran Kancona ne Shkup…!,
pervec Stafit Komplet te Klinikes se Neurologjise , nder familjare,mysafire e miq te tjere, ne kete Solemnitet si shenje nderi dhe rrespekti te vecante ndaj Tij morren pjese edhe :

1. Lideri i Shqiptareve te Maqedonise Veriore-Ali Ahmeti…!

2.Zevendeskryeministri i Republikes se Maqedonise se Veriut-Sadulla Duraki…!

3.Kryetari i Komunes se Gostivarit-
Prof.Dr.Arben Taravari…!, dhe

4.Kryetari i Komunes se Likoves-Mr.Erkan Arifi

Ne fund neve si redaksi e Portalit na mbetet vetem qe te nderuarit Dr.Spec.Neurolog-Bujar Selmanit ti deshirojme pune te mbare…!, shendet te mire…!, edhe suksese te metutjeshme ne punen e Tij profesionale, me shprese qe puna dhe kualiteti i tij si Mjek Specijalist Neurolog-do te ndikoje dhe kontriboje pozitivisht ne permiresimin e trajtimit adekuat profesional-Shendetesore te Popullates se Komunes se Likoves dhe Kumanoves…!