Pushteti i Zaevit është totalisht i humbur në menaxhimin e krizës me epideminë nga koronavirusi. As në fushën e shëndetësisë, as në fushën ekonomike, as në fushën e arsimit.

Edhe një muaj deri në fillimin zyrtar të vitit shkollor ndërsa MASH dhe Komisioni për sëmundje infektive nuk kanë vendim si do të zhvillojë procesi arsimor.

Prandaj VMRO-DPMNE-ja ofron vendim konkret në 10 pika që duhet të mundësojë proces të papenguar dhe efektiv në edukimin e nxënësve në situatën e saposhkaktuar me epideminë.

Na vjen keq që nuk ka pasur plan konkret për përballjen me situatën me koronavirusin nga ana e autoriteteve për shkak të së cilës dëm më të madh u bëhet nxënësve,

Qytetarët nuk meritojnë pushtet të Zaevit, sepse me Zaevin, Maqedonia po fundoset, ndërsa lulëzon krimi, korrupsioni dhe zhvatja.

Qendra për komunikime e VMRO-DPMNE-së