Si duket në radhën e shumë këngëtareve të cilat i kushtojnë më shumë rëndësi pamjes se sa vokalit, është edhe Dhurata Ahmetaj. 

Kjo e fundit, këtë gjë po e konifmron thuajse në vazhdimësi, ani pse ka kohë prej se është distancuar plotësisht nga muzika, shkruan Kosovarja.

Publikimet e bëra së fundi, tregojnë se sa në qejf e ka Dhurata veten, dhe aq pa hezitim vë në pah gjithçka me imazhet e realizuara.

Shikojeni.