Hulumtimet kanë treguar që më të fuqishëm jeni në mbrëmje, por edhe koha më e mirë për humbje peshe dhe forcim muskujsh

Orët e mbrëmjes janë koha më e mirë për djegien e yndyrave, sepse atëherë metabolizmi juaj është në shpejtësinë e plotë dhe mund të arrini rezultate më të mira në periudhë më të shkurtër kohore.

Gjithashtu, hulumtime të shumta kanë treguar që muskujt më nuk rriten, si edhe që humbet më shumë peshë trupi, nëse ushtroni pas perëndimit të diellit.

Falë ritmit cikardian, më të fuqishëm dhe më të shpejtë jemi midis orëve 19:00 dhe 23:00, ndërkaq, sipas mendimit të hulumtuesve të Universitetit të Karolinës Jugore, më të dobët dhe më të ngadalshëm jemi në orën 7 të mëngjesit.

Megjithatë, nëse jeni herakë, mos u ndalni.

Në fund të fundit, nuk është me rëndësi kur ushtroni, por me rëndësi është që të ushtroni.