Për momentin, Cristiano Ronaldo dihet që ka ende tri vite e gjysmë kontratë me Juven, por nëse ai do të vazhdojë karrierën e trajnerit apo jo pas futbollit të luajtur, kjo duhet ende të mësohet.

Por ndërkohë shkëndijat e para se ai mund të ketë një të ardhme në stol vijnë nga videot që ai poston në rrjetet sociale.

Në kohën e lirë, CR7 nuk lodhet së punuari me djalin e tij, Cristiano Jr, të cilit i mëson si të mbajë trupin në formë dhe si të përmirësohet në shpejtësi, driblim dhe goditje.

Por së fundi CR7 po mëson edhe djalin e vogël, Mateon, se si të gjuajë topin.