Sot është një nga këngëtaret më të pëlqyera dhe më të suksesshme të muzikës popullore.

Bëhet fjalë për Sahide Mustafa, e njohur për audiencën si një nga ‘Motrat Mustafa’.

Sahidja dashurinë dhe talentin për muzikën e shfaqi qysh në moshë të re, e një nga këngët e para është edhe “Vinë ushtarët n’arkivol” bashkëpunimi i saj me këngëtaren Valbona Kelmendi.

Por, në shumë media rozë sot është komentuar shumë për këtë video, në të cilën Valbona është ngatërruar me Safete Mustafën. Ndoshta kjo për faktin se jemi mësuar gjithnjë t’i shohim së bashku dy motrat.