Agjencia për mbështetje finansiare në bujqësi dhe zhvillim rural dhe Komuna e Studeniçanit ka mbaruar të gjitha
procedurat për ndërtimin e rrugës Koliçan i epërm – Uji i Kuq
Selami mes tjerash ka shkruar:

Mjesi Koliçani i epërm dhe Uji i kuq 😊
Dhe oficialisht mbaruan gjitha procedurat rruga mund të fillon !
Zhvillojmë vendet rurale !
Agjencia për mbështetje finansiare në bujqësi dhe zhvillim rural dhe Komuna e Studeniçanit.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2630918426974383&id=100001687554055