Milot Rashica dhe Belkiz Kera janë emrat më të shtypur dhe më të përmendur në trojet shqiptare.
Tashmë e disa vite në lidhje dashurie, që dita ditës janë parë ende më shumë të afruar e të pashkoqshëm, shkruan Kosovarja.
Çifti simpatik janë bërë të njohur dhe për shkak të dashurisë së tyre të pastërt, duke u bërë inspirim i shumë të rinjëve dhe çifteve të estradës.

E ajo që i ka bërë ende më shumë të afirmuar dhe të popullarizuar, është thjeshtësia e tyre, pozitiviteti dhe dashuria që kanë treguar gjithnjë për fansat e tyre.
Tashmë e gjithë publiku bëhen kureshtarë vetëm nëse përmendet emri i tyre, e po bërën ndonjë veprim interesimi sa vjen e rritet për ta.

Për këtë shkak ata gjithmonë godasin në mendjet e publikut, sepse e dijnë shumë mirë çfarë duan dhe cilat gjëra iu shuan atyre etjen e kuriozitetit.
Ajo çfarë i bënë masën të heshtur dhe të qetë, është padyshim kur shohin çiftin pranë njëri tjetrit, e sidomos kur gjenden në ndonjë vend pushimi apo shëtitje.

Po e kuptuan se dhe këtë herë kanë dalur për të shëtitur e shijuar paksa prezencën e njëri tjetrit do ti ndezin rrjetet sociale me klikimet e tyre.

Natyrisht do të ndikojë dhe pamja e tyre, sepse aq bukur po duken sa do ti bëjnë sytë katër.

Artikulli paraprakSheqerinska: Jemi një hap para anëtarësimit në NATO
Artikulli tjetërTrump i jep merita të mëdha këtij qeni, kjo është arsyeja