Vetëm dy video të përshtatura për duet në Tik-Tok ishin ato ato që i sollën qindra mijëra shikues Faton Qerimit, 19 vjeçarit nga SHkupi.

@fatonqerimi

Duet Shqip “Mori” nga Flori; inspiruar nga @arsihanaaa flori covershqip duet duetshqip albaniansong

♬ original sound – Faton Qerimi

Ndonëse ndjek studimet për arkitekturë, ai ka kohë që merret me muzikë.’Këndimi, luajtja në piano e kitarë, krijimi i instrumentaleve, shkrimi i teksteve dhe këngëve kanë qenë gjithmonë pasioni im -thotë ai.Presim të shohim cilat janë planet e tija, ndërsa krijimet e tija mund ti ndiqni në linqet më poshtë.

https://www.youtube.com/channel/UCFlIY4dxJ01C1GVs0xL1SIQ