Teologu Elvis Naçi i cili njihet për humanitetin e madh tashmë ka edhe një lajm të mirë për njerëzit të cilët kanë nevoje për karroca.
Naçi ka bërë të ditur se tashmë kanë 30 karroca për invalid në dispozicion dhe kushdo që ka nevojë për to të lajmërohet.

Postimi i plotë:
Na kane ardhur rreth 30 karroca për invalid, kush ka nevoje të na lajmërojë t’ia dhurojmë. Zoti i shpërbleftë dhe begatoftë vëllezërit nga Kërçova që i sollën. Amin.