Deputetët me 61 vota “për” e miratuan edhe propozimin për emërimin e Dobrilla Kacarskës si gjykatëse në Gjykatën Kushtetuese. Ajo para deputetwve të pranishëm e mbajti fjalimin e saj duke nënvizuar se do ta kryejë punën me ndershmëri dhe se do ta respektojë Kushtetutën. Me këtë pikë të rendit tw ditës, përfundoi seanca e 20-të. Kuvendi vazhdon seancën e 21.