Në koordinimin mes kreut të Kuvendit, Talat Xhaferi dhe koordinatorëve të grupeve parlamentare në Kuvend është vendosur që propozimi për formimin e Komisionit Parlamentar për Falje dhe Paqe të propozohet nga ideatori kësaj çështje, kryeministri Zoran Zaev.

Grupet parlamentare në parim janë marrë vesh që komisioni të përbëhet nga numri i njëjtë i anëtareve nga shumica dhe opozita.

Artikulli paraprak‘Luftë në Qendër’, thotë Janakieski në një nga bombat
Artikulli tjetërTensionohet situata në Bosnjë: Emigrantët përleshen fizikisht me policinë