Deputetët në seancën e sotme parlamentare do të kenë mundësi t’i bëjnë pyetje kryeministrit Zoran Zaev dhe ministrave.

Seanca parlamentare për pyetje të deputetëve mbahet çdo të enjte të fundit të muajit.