Komisioni për Çështje Kushtetuese do të diskutojë sot për tekstin e draft-amendamentit 35 të propozuar nga Qeveria për ndryshimin e Kushtetutës.

Ky draft parasheh përcaktimin e kufirit mes Maqedonisë dhe Greqisë si dhe obligon shtetin tonë të respektoj sovranitetin dhe integritetin territorial të shteteve fqinje.

Për dallim nga draftet tjera, për amendamentin 35 debati duket më i zbehtë