Të gjithë blemë me vrap krficat me perla të mëdha e të vogla, të cilat I pamë në sfilatat e fundit. Pas tyre shkuam për të blerë rrathët extra large të kokës me të gjithë ngjyrat e mundshme.

Por si gjithmonë moda kalon shpejt dhe pa u ndjerë. Tani nuk do të shkoni ti blini më pasi me siguri të gjithë I ëprdorim në shtëpi këtë aksesor të viteve 90-të që është rikthyer për këtë verë.

Llastiqet e butë prej copa me ngjyra nga më të ndryshmet do t’ja u bëjnë flokët më të lehtë për tu kapur dhe në gjithë këtë vapë dhe bishti juaj do të duket më bukur!