Në një rast tragjik sot humbën jetën mësuesi Naim Bislimi me nënën dhe bashkëshorten.

Lajmi është publikuar nga faqja LSDM Haraçinë

“Në një rast tragjik sot humbën jetën mësuesi Naim Bislimi me nënën dhe bashkëshorten.
Allahu i mëshiroft insha Allah
Familjes sabrin jav shtoft.:, thuhet në facebook të LSDM Haraçinë.