Berat Dehari, funksionar i lartë shtetëror dhe anëtar i Bashkimit Demokratik Për integrim që nga themelimi, gjatë mandatit të tij si zëvendës drejtor i Policisë Financiare në Republikën e Maqedonisë së Veriut ka shpenzuar ZERO denar.

Dehari këtë informacion e ka bërë publik në faqen e tij në rrjetin social facebook përmes të cili për opinionin ka shpalosur dokumentacionin e shpenzimeve në sektorin që ai udhëheq.

Përmes këtyre informacioneve rreth harxhimeve ZERO, Berat Dehari njëherësh ka “thumbuar” ish Ministrin e Kulturës Asaf Ademi, duke i rikujtuar atij se nuk është funksionari i vetëm që di të kursej për shpenzime personale.