Në mbështetje të referendumit dhe suksesit të tij më 30 shtator ka dalë edhe presidenti francez Emanuel Makron,  i cili në video mesazhin e tij ka folur për marrëdhëniet diplomatike mes Maqedonisë dhe Francës si dhe rëndësinë për suksesin e referendumit.

Presidenti i Francës, Makron mes tjerave ka thënë

“Unë jam me vendosmëri PËR dhe besoj fuqishëm se kjo marrëveshje është e mirë”

Ja mesazhi i Makron drejtuar qytetarëbe të Maqedonisë për referendumin.

Presidenti i Francës, Makron

Presidenti i Francës, Makron ju drejtohet qytetarëve të Maqedonisë."Unë jam me vendosmëri PËR dhe besoj fuqishëm se kjo marrëveshje është e mirë"

Publiée par Aktuale sur Samedi 22 septembre 2018