Mot i ndryshueshëm me periudha me diell dhe me erë të përforcuar mesatare me drejtim të përforcuar juglindor dhe drejtimi jugor do të mbizotërojë sot në vendin tonë. Në orët e pasdites do të ketë dukuri lokale të shiut të rrëmbyeshëm dhe bubullimave.

Temperatura e mëngjesit do të lëvizë prej gjashtë deri në 15 gradë, ndërsa ajo ditore prej 16 deri në 31 gradë celsius.