Faljen e Bajramit sot e kanë bërë mijëra qytetarë të Kosovës. E, në mesin e tyre i vetëm është para edhe ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili.

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka qenë ministri vetëm i Qeverisë së Kosovës që është parë në xhami duke e falur Bajramin.

Faljen e Bajramit ministri Ismaili e ka bërë në Xhamin e Madhe në Prishtinë. Ismaili po ashtu është njëri nga të paktit ministria që e kanë agjëruar edhe muajin e ramazanit.

Artikulli paraprakErmal Fejzullahu dhe Bes Kallaku lansojnë këngën ‘Daja’ (Video)
Artikulli tjetërHiri i fizikanit Stephen Hawking varroset në Londër