Humanisti i njohur, Halil Kastrati përpos Kosovës, aktivitetin e humanzimit e ka shtrirë edhe në Maqedoni.

Përmes një postimi në “Facebook”, ai ka publikuar një foto me një donator të madh. Bëhet fjalë për Jeton Krivanjevën, i cili ka dhuruar 4 çelësa.

Postimi i plotë:
Lajm shume i madh
Përveç mua dhe Jetonit, ne foto i shihni edhe 4 pale çelësa
U dhuruan 4 banesa përnjëherë veç nga ky person
Dy banesa janë nga 72 m2 dhe dy tjera nga 42 m2
Vlera e tyre është mbi 140 mije euro
Donator është Jeton Krivanjeva nga Shkupi dhe banesat janë në Shkup
O Zot, shpërbleje Jetonin dhe te gjithë bamirësit