Këngëtari/Deputeti Labinot Tahiri, ka publikuar projektin e ri.

Kënga quhet “Faleminderit për ditët e mira” dhe është e shoqëruar me videoklip, njofton Klan Kosova.

Artisti punoi me Virusin dhe Fatmir Mujën për këtë projekt muzikor të cilin ju mund ta dëgjoni në videon e mëposhtme.