Me tekst nga Ismajl Malaj dhe muzikë nga Nurteel dhe Bekim Hallaqi, këngëtari i njohur Labinot Rexha sjellë një mega projekt me ritme të verës me një super videoklip që i ngjason shumë këngës derisa fabula e tekstit flet për një temë tabu që ndonëse tek ne flitet shumë por nuk është shtjelluar shumë, dashuria mes kolegëve të punës. Videoklipi i këngës është xhiruar nga Loni Production.