Deputeti i AKR’së, Labinot Tahiri ka publikuar një fotografi me kryeministrin Ramush Haradinaj të cilin e përkrah fuqishëm për mbajtjen e taksës 100%
Madje Tahiri i bën thirrje kryeministrit që taksa të bëhet 200 për qind.

Tahiri ka shkruar në Fcebook se populli shqiptar e do dhe e ka dashur Amerikën çdo herë, mirëpo problem është tek Serbia e cila siç thotë Tahiri “na ka ba Kosovën me gjak e kurrë llogari nuk dha”.