Lady Gaga dhe Jeniffer Lopez kanë përfunduar performancën e tyre në inaugurimin e Joe Biden.

Të dyja artistët e njohura me famë botërore interpretuan me plot emocion himnin amerikan.E para ishte Lady Gaga ajo e cila performoj dhe pas saj këngëtarja spanjolle Jeniffer Lopez. E veçanta e performancës së tyre ishte se e interpretuan live.

Ndryshe, Joe Biden sapo dha betimin si presidenti i ardhshëm i 46-të më radhë i SHBA-ve.