Nga Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë njoftojnë se komunikacioni në vend po zhvillohet në rrugë me lagështi.

Nga atje thonë se jashtë qyteteve komunikacioni po zhvillohet me intensitet të ulët. Në vendkalimet kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi.

Nga LAMM gjithashtu njoftojnë se nga sot (05.09.2019) rruga magjistrale Milladinoci-Shtip është lëshuar për komunikacion nga të dyja anët e vendit.