Mbrëmë në lagjet Autokomandë dhe Aerodrom të Shkupit zjarri ka kapluar dy apartamente. Fatmirësisht nuk ka persona të lënduar por vetëm dëme materiale.

Siç informon komandanti i njësisë së zjarrfikësve në Qytetin e Shkupit, Zvonko Tomovski, një zjarr ka shpërthyer në orën 3 e 15 pas mesnate në Aerodrom dhe në 4 e 40 tjetri në Autokomandë.