Sot, përmes një vizite në zonat e prekura nga tërmeti i djeshëm, ndava dhembjen me vëllezërit tanë në kampet e ngritura në Durrës e në Thuman të Krujës ku nga afër pashë dëmet dhe vuajtjet e banorëve të këtyre anëve.

I prekur thellë nga kjo e keqe, lutem për shërimin e të lënduarve si dhe tejkalimin e situatës sa më shpejt.

Ngushëllime të sinqerta u shpreh sërish familjeve të viktimave nga kjo fatkeqësi tragjike.