Sot në Bundestagun gjerman në Berlin u mbajt – Takimi I 24 Ndërkombëtar, në të cilin morën pjesë personalitete të larta nga shumë vende të botës, shkruan Kosovarja.

Në këtë takim të rëndësishëm, mori pjesë edhe filantropi dhe biznesmeni i njohur z. Lazim Destani, i cili me këtë rast u takua edhe me Kryetarin e Parlamentit gjerman Dr. Wolfgang Schäuble.

Z. Destani këtë takim e shënoi edhe në rrjetin e tij social , i cili ndër të tjera thotë:

Në kuadër të Konferencës “24 Internationale Begegnung“ (Takimi i 24-t Ndërkombëtar) që u mbajt sot në Bundestagun gjerman në Berlin, pata kënaqësinë të takoj edhe Kryetarin e Parlamentit Gjerman Dr. Wolfgang Schäuble, si dhe shumë Deputetë të tjerë të legjislativit të Gjermanisë dhe personalitete të tjera të larta pjesëmarrëse nga shumë vende të botës.