Tashmë është lëshuar në youtube bashkëpunimi mes Elvana Gjatës, Ledri Vulës e John Shahut.

Kënga titullohet ‘Mike’ dhe vjen e shoqëruar me klip për të cilin u përkujdes Supercut Studio, Besian Durmishi e Adea Kelmendi.