I nominuari për ‘Oscar’, Liam Neeson njoftoi të enjten se i mjaftonte drejtësia vigjilente dhe planet për t’u tërhequr nga zhanri aksion pas dy filmave që ka planifikuar.

“Oh, por. Kështu mendoj, jam 68 vjeç e gjysmë, 69 këtë qershor”, tha aktori për ET, shkruan Daily Mail.

“Janë edhe disa që do i bëj këtë vit, shpresojmë që na lejon COVID, ka edhe dy në pritje dhe atëherë mendoj se ndoshta do të jetë kështu. Epo, nëse nuk jam një shëtitës ose diçka tjetër”, shtoi ai.

Sidoqoftë, Liam pranon se do e marrë malli të rrihet me djem që janë sa gjymsa e moshës së tij.

“Më pëlqen t’i bëj”, theksoi Neeson.

“Sapo kam mbartuar Blacklight në Australi dhe kisha një skenë luftimi me një fëmijë, aktor i bukur, i ëmbël, i quajtur Taylor dhe gjysmn e luftës ngrita sytë, isha pa frymë dhe nuk i kushtoi asnjë cent dhe i thashë “Taylor në çfarë moshe je?, Ai tha ‘25’ dhe i thashë “Kjo është modha e djalit im të madh (Michael Richardson)”.

Derisa Liam tha se po mbaron me filma aksion, ai tha se do e thërriste agjentin e tij për të parë nëse Patty Jenkins dëshiron që ai të luante babanë e Diana Prince (Gal Gadot) Zeus në Wonder Woman 3.