Pas fitores bindëse një ditë më parë në Ligën e Kampionëve në Futsal, Shkupi shënon fitoren e re me rezultat rekord 11:1. Këtë herë ndaj skuadrës Enkamp nga Andorra.

Shkupi të shtunën do të luaj kundër skuadrës Lokomotiv D nga Lituania për një vend në finale. Në fazën e ardhshme do të renditen vetëm ekipet që do të fitojnë vendin e parë nga secili grup. Edhe skuadra Lokomotiv D po ashtu ka dy fitore dhe gjashtë pikë.