VMRO-DPMNE shtron problemin në një pistë tjetër. Ajo këmbëngul në dy kërkesat e saj për ndryshim dhe plotësim të Ligjit për falje dhe përjashtimin me ligj të personave të amnistuar nga jeta politike.

“Pse nuk e pranon kërkesën që amnistia të mos vlejë për politikanë dhe bartës funksionesh dhe të amnistuarit të mos guxojnë të merren me politikë? Prej çka frikohet Zoran Zaev dhe pse nuk e pranoi Ligjin për ekzaminimin e origjinës së pasurisë së politikanëve?”,- theksoi Igor Janushev nga VMRO-DPMNE.

Прес конференција

Прес конференција 03.12.2019

Publiée par Igor Janushev sur Mardi 3 décembre 2019