Kryeministri Zoran Zaev thekson se do të ulet në bisedime me liderin e VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski për Ligjin për Prokurorinë Publike, por pasi grupet e punës do të japin sinjal deri te ai dhe lideri i opozitës, se ka përparim.
Kryeministri thotë se palët nuk janë vërtet larg nga arritja e marrëveshjes, dhe bën thirrje për më shumë përpjekje në këtë drejtim.Ai shtoi se ka komunikim të vazhdueshëm në mes grupeve punuese dhe se ka mundësi që nesër të mblidhen.