Zëvendëskryeministri i Kosovës, Fatmir Limaj sot gjatë një vizite në Odën Ekonomike të Kosovës (OEK), ka thënë se Qeveria e Shqipërisë duhet ta gjejë modalitetin për zbutjen e taksës në Rrugën e Kombit dhe Kosova të trajtohet ndryshe në aspektin ekonomik.

Limaj pret që në mbledhjen e ardhshme të dy qeverive shqiptare të zgjidhen problemet ne aspektin ekonomik.
Ndërsa çështja e taksës së mallrave me Serbinë, Limaj tha se Serbia në vazhdimësi ka shkelur marrëveshjen e CEFTA.
Vendimi ndaj mallrave të Serbisë nuk është thjesht vetëm çështje tregtare, por është edhe kombëtare.